HienoStella

Pieni Taidekauppa

Tervetuloa HienoStellan uusituille kotisivuille!

HienoStella on taiteilijapariskunnan taidetta ja käsityötuotteita tarjoava yritys. HienoStellassa syntyy vaihtelevasti erilaisia taidetuotteita. 


Putiikki

HienoStellalla on oma putiikki Helsingin Vuosaaressa. Putiikki on auki vain sovittuina aikoina. Putiikista on myös mahdollista tilata tuotteita postitse kotiin. 

Voit tiedustella tuotteita tai mahdollisuutta vierailla Putiikilla sähköpostitse taidekauppa@hienostella.fi tai yhteydenottolomakkeella. Voit myös soittaa tai tekstata numeroon 0414344875

Olet lämpimästi tervetullut ostoksille! Varmistathan vain ennen tuloasi että olemme paikalla.

Kalkkihiekankuja 6, 00980 Helsinki


 Suosikkituotteemme

Myynnissämme on yhteistyössä Easydesing Oy:n kanssa valmistettuja muistipelejä. Luontoaiheisten muistipelien lisäksi meiltä löytyy Nurin ja Kurin- muistipeli, sekä Jakke Haapasen surrealistinen taidemuistipeli. 

Lintu- ja perhoskorumme ovat olleet jo vuosia luontoihmisten suosima tuote. Valikoimastamme löytyy myös muita koruja, esimerkiksi rannalle huuhtoutuneista männyn juurista valmistettuja koruja, jotka kantavat nimeä Roots on Finland.

Taiteena myymme öljyvärimaalauksia sekä serigrafiikan- ja metalligrafiikan vedoksia.

Ompelimo

HienoStellan syksyllä -23 avattu ompelimo VikaTikki toimii Helsingin Vuosaaressa putiikkimme yhteydessä osoitteessa Kalkkihiekankuja 6. 

Ompelimossa palvellaan aamuisin ja joskus iltaisin ja usein päivällä. Otathan yhteyttä aina ennen tuloasi!

Lähtökohtaisesti VikaTikissä korjataan ja tuunataan vaatteita ja muita tekstiilejä, ajatuksella että olemassaolevien tekstiilien elinkaarta voisi pidentää. Tuo korjausta kaipaava vaatteesi tai kodintekstiilisi arviointiin, katsotaan mitä sille olisi tehtävissä.

Ompelimolla on oma Facebook-sivu VikaTikki, josta näet ompelimon päivitetyt tiedot.


Tilaa tuotteitamme!

Aiemmin käytössämme ollut verkkokauppa on lopetettu, mutta tuotteitamme on edelleen mahdollisuus tilata postitse. Mikäli haluaisit jonkun meidän tuotteen, niin ota yhteyttä. Parhaiten meidät tavoittaa sähköpostitse osoitteessa taidekauppa@hienostella.fi, vastaamme mahdollisimman nopeasti.