HienoStella

Pieni Taidekauppa

VikaTikki

HienoStellalla on juuri avattu ompelimo Helsingin Vuosaaressa! Ompelimolla valmistuu pieniä eriä erilaisia tekstiilituotteita. Valmistamme tuotteet kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. 

Lennol

Jalasjärvellä toimiva Lennol, joka on tekstiilisisustamisen ja pehmusteteollisuuden suomalainen asiantuntija, on antanut meille hienon mahdollisuuden valmistaa tuotteita heidän sivuvirrastaan, eli heidän tuotantonsa ylijäämästä. Olemme tästä erittäin kiitollisia, sillä kestävät arvot ovat tärkeitä ja näin pystymme tuottamaan uusia tekstiilituotteita mahdollisimman ekologisesti, erittäin laadukkaita vastuullisesti tuotettuja materiaaleja käyttäen.

Korjausompelu

Ompelimolla myös korjataan ja tuunataan naisten, miesten ja lasten vaatteita, sekä kodin tekstiilejä.  Kysy rohkeasti mikäli kaapissasi lojuu korjausta kaipaava vaate tai tekstiili. Hinta-arvion teettäminen on maksutonta eikä sovituksista veloiteta erikseen. Hinnasto on suuntaa-antava.

Voit tuoda tekstiilit korjaukseen yhdessä sovittuna aikana. Mikäli asut kaukana tai kulkeminen on muuten hankalaa, niin voit postittaa tekstiilit ompelimolle, otathan siinä tapauksessa yhteyttä, niin sovitaan toimituksesta. Valmiit työt postitetaan takaisinpäin postimaksua 7€ vastaan. 

Toimitusaika korjauksille on 1-2 viikkoa, riipuen silloisesta työmäärästä ompelimolla. Maksuna käteinen, korttimaksu tai MobilePay. 

Yhteystiedot

Puhelut ja tekstiviestit: 0414344875/Jaana
Sähköposti: vikatikki@hienostella.fi
Facebook: VikaTikki