Muistipelit

Olemme valmistaneet yhteistyössä helsinkiläisen Easydesign Oy:n kanssa tieto- ja taktiikkapelejä, jotka ovat perinteisestä muistipelistä hiukan kehittyneempiä ja monimutkaisempia pelejä. Niitä pelataan osittain samalla tekniikalla kuin muistipelejä, kortteja kääntämällä pöydästä. Mutta pelilogiikka on haastavampi
ja tietosisältö monipuolisempi. Etukäteistietoa ei tarvita, mutta pelejä pelatessa saattaa jäädä muistiin uutta tietoa. Pelit sopivatkin mainiosti lasten lisäksi myös aikuisten pelattavaksi.

Nämä pelit ovat myös oiva apu muistin kohennukseksi ikääntyville. Aihepiirejä löytyy läheltä tavallisten ihmisten kiinnostuksen kohteita.

Kaikissa näissä luontoaiheisissa peleissä on Jakke Haapasen taidokas akvarellikuvitus.

Kortit ovat tukevaa ja käyttöä kestävää kartonkia. Pakkaus on valmistettu polypropeenista ja se voidaan polttaa energiajätteenä tai kierrättää muovinkeräyksessä. Täysin suomalainen tuote!

Tuotteita yhteensä 6 kpl
kala-peli-kansi-ks.jpg&width=280&height=500

Kala-peli

KALAPELI

Kalapelin avulla voi oppia tunnistamaan kotimaisia kalalajeja sekä kalanpyyntivälineitä ja kalojen luontaisia ravintolähteitä. Kalapelissä on 14 kalalajikorttia ja 42 pyyntiväline- ja ravintokorttia. Pelin ideana on kerätä kullekin kalalajille sopivia pyyntiväline- ja ravintokortteja. Kaikki..

Tuote: 1149764

Hinta: 25.00 €
lintu-peli-kansi-ks.jpg&width=280&height=500

Lintu-peli

LINTUPELI

Lintupeli on linnuista kiinnostuneen toivepeli. Pelissä on 28 Suomessa pesivää yleistä lintulajia. Jokaisesta lajista on sekä naaras- että koiraskortti. Pelin tarkoituksena on yhdistää mahdollisimman monen lintulajin pariskunnat. Koiras- ja naaras saattavat poiketa toisistaan, mikä tuo haastetta..

Tuote: 1149763

Hinta: 25.00 €
metsa-peli-kansi-ks.jpg&width=280&height=500

Metsän ekosysteemi-peli

METSÄN EKOSYSTEEMIPELI

Metsän ekosysteemipeli on monipuolinen ja mielenkiintoinen tietopeli. Pelin ideana on, että pelaajat keräävät puulajikortteja ja rakentavat sitten puiden ympärille ekosysteemejä muista lajeista. Ihmisen rooli metsien ja puiden käyttäjänä on otettu huomioon pelissä. Ekosysteemipelissä..

Tuote: 1149767

Hinta: 25.00 €
perhoset-peli-kansi-ks.jpg&width=280&height=500

Perhoset ja toukat-peli

PERHOSET JA TOUKAT

Pelissä on 28 Suomessa viihtyvää perhoslajia. Jokaisesta lajista on sekä toukka- että perhoskortti. Pelin tarkoituksena on yhdistää mahdollisimman monen perhoslajin toukka- ja perhosmuoto.


Pelissä on yhteensä 56 pelikorttia. Pelikortit suomeksi ja latinaksi, peliohjeet suomeksi..

Tuote: 1149765

Hinta: 25.00 €
otokka-peli-kansi-ks.jpg&width=280&height=500

Ötökkä-peli

ÖTÖKKÄ-MUISTIPELI

Ötökät ovat kiehtovia, mutta joidenkin mielestä inhottavia tai pelottavia. Ötökkä-muistipelin avulla ötökkeihin voi tutustua pelottomasti kuvien avulla. Ötökkä-muistipeliä pelataan perinteisen muistipelin tapaan, kääntäen kaksi korttia vuorollaan nurinpäin asetetuista korteista pyrkien..

Tuote: 1149766

Hinta: 25.00 €
hienostella-taidemuistipeli-jakkehaapanen-9-ks.jpg&width=280&height=500

Taidemuistipeli

Taidemuistipeli - Jakke Haapanen
Tässä perinteisessä muistipelissä etsitään vuorotellen kuvaparia nurinpäin käännettyjen korttien joukosta. Kuva-aiheina surrealistiset öljyvärimaalaukset. 
Pelissä on 28 erilaista kuvaa Jakke Haapasen maalauksista, yhteensä 54 korttia.
Yhden kortin koko on 5,8x5,8cm..

Tuote: 1149774

Hinta: 25.00 €