content_copy

Mixol-sävytteet

Mixol-sävytyspastat ovat tiivistettyjä, hienoksi jauhettuja pigmenttejä, joilla sävytetään maali tai pinnoite. Voit tehdä jokaista sävyä juuri sen verran kuin tarvitset. Näppärää erityisesti korujen valmistuksessa! Mixol myydään meillä pienessä 20ml:n pullossa josta sitä on helppo annostella tipoittain.
Sävytyspastoilla voidaan sävyttää maalit, lakat, öljyt, epoksit ja vahat. Värin voimakkuus määräytyy siitä kuinka paljon sävytysainetta käytät suhteessa pohja-aineeseen. Samalla sävytteellä saat aikaan hempeän pastellisävyn lisäämällä sävytettä vain pisaran tai pari ja vaihtoehtoisesti saat aikaan voimakkaan värin lisäämällä sävytettä enemmän. Maximimäärä sävytettä pohja-aineeseen on 10%.
Mixol:ssa ei itsessään ole sideainetta, joten Mixol tulee aina sekoittaa maaliin tai pinnoitteeseen, sitä ei voida käyttää sellaisenaan.
Mixolilla on lähes rajattomat käyttömahdollisuudet, voit käyttää näitä sävytteitä muihinkin tarkoituksiin kuin korujen valmistukseen. Koska Mixol mahdollistaa maalien ja pinnoitteiden sävyttämisen itse kotona, voi haluttua sävyä valmistaa juuri sen verran kuin tarve on. Kaikkia Mixol-sävytteitä voi sekoittaa keskenään. Pieni pullo on pienissä töissä todella riittoisa. Mutta jos tarvitset suurempia määriä niin otathan yhteyttä.
Tuote kestää vuosia varastossa ilman että se paakkuuntuu, kuivuu tai siihen muodostuisi kalvoa. Sävytepastat ovat pakkasen ja kuumuuden kestäviä. Jäätynyt mixol on sulatuksen jälkeen käyttövalmis. Mixolin laatu takaa pienellä määrällä korkean värjäystehon.
HienoStellan valikoimassa on ainoastaan ympäristöystävälliset ja turvalliset sävytyspastat. Joten näitä sävyjä käyttäessäsi voit pestä pensselit ja astiat vedellä vaikka lavuaarissa.
Tämä värisävy on tarkoitettu sisäkäyttöön, joka tarkoittaa sitä että sävyte ei ole pitkällä aikavälillä valon- ja säänkestävä. Korujen valmistuksessa käyttöön tällä seikalla ei ole merkitystä, mutta jos suunnittelet käyttäväsi tätä sävytettä muuhun tarkoitukseen, on asia hyvä huomioida.

Tuotteita ei löytynyt valitusta tuoteryhmästä