content_copy

Uutiset ja tapahtumat

11.-19.3. 2023 TAIDEMAALARILIITON TEOSVÄLITYS KAAPELITEHTAALLA HELSINGIN RUOHOLAHDESSA

Suomen suurin maalaustaiteen myyntitapahtuma Taidemaalariliiton Teosvälitys järjestetään verkossa ja Kaapelitehtaalla. Teosvälityksen valikoimassa on lähes 2500 teosta yli 700 Taidemaalariliiton jäsentaiteilijalta. Teoksista osa on esillä Kaapelitehtaalla ja osa on verkkomyynnissä kahden kuukauden ajan 17.2.–17.4.

Jakke Haapanen on mukana tälläkin kertaa. Myynnissä Kaapelitehtaalla on kaksi teosta: Sammunut kynttilä, 2021 ja Luova tauko, 2021.

Avoinna:

Ma 12-20
Ti-Pe 12-18
La-Su 11-17
Vapaa pääsy!


5.7. - 4.8. 2023 Keskus Galleria, Tampere, taidenäyttely - Aino Eeronheimo ja Jakke Haapanen.

Avajaiset ovat 5.7. klo 18.00. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan taiteilijoihin ja heidän töihinsä. Jakke Haapanen maalaa surrealistisia öljyvärimaalauksia, joita on runsaasti esillä tällä sivustolla Taidegalleria-Jakke Haapanen-sivuilla. Aino Eeronheimo luo oivaltavia, ihastuttavia ja taidokkaita keramiikkatöitä, joihin ei voi olla ihastumatta!

Taidenäyttelystä on mahdollisuus ostaa taidetta. Taideliike Keskus Galleriassa on esillä ja myynnissä samaan aikaan myös useiden muiden taiteilijoiden töitä myymälän puolella.

Näyttelyssä käynti ei edellytä taiteen ostamista. Eikä taidetta tarvitse tuntea tai tulkita, taidenäyttelyssä riittää kun katsoo. Joskus taide voi koskettaa tai herättää jonkun tunteen, mutta ei aina.

Tervetuloa!

29.12.2022 - 31.1.2023 Kulttuurikeskus Vuotalo, Helsinki, satunäyttely - Kampelan tarina, Jaana Ojalainen

Kampelan tarina on sympaattinen hyvän mielen akvarellisatu uteliaasta kampelasta, joka ennakkoluulottomasti tutkii maailmaa. Satu on kuvitettu värikkäin akvarellitöin, joissa pääosassa esiintyy kampela. Tarina on koottu raameihin seinälle katsottavaksi ja luettavaksi Vuotalon yläkerran käytävälle vitriiniin.